Curenje vode

Curenje vode je jedan od vodoinstalaterskih problema koji zahteva brz dolazak. Ukoliko imate bilo kakvo curenje vode ili vam curi slavina, curi vodokotlić, curi bojler ili vam je potrebna detekcija curenja vode, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Takođe rešavamo curenje vode u zidu, snimanje cevi termalnom kamerom kao i zamena vodovodnih cevi u zidu.

Curenje vode – Hitne intervencije

Curenje vodeProblem curenja vode može postati ozbiljan jer postoji rizik od pucanja cevi koji vrlo često izazove jak pritisak vode, a samim tim i poplavu u kupatilu, odnosno stanu. Zbog toga je važno da su ventili za vodu uvek ispravni kako biste se oslonili na njih upravo u ovakvim trenucima kada se dogodi da voda curi. U zavisnosti od toga gde tačno voda curi, klijenti reaguju ili ne reaguju brzo. Važno je da znate da svako curenje vode utiče i na visinu njenog mesečnog računa, pa ignorisanjem problema ne postižete ništa, naprotiv, dobijate suprotan efekat. Ukoliko voda curi na vodokotliću, ovo uglavnom bude jedan od najčešće zanemarenih problema sve dok se vodokotlić ne pokvari, tada uglavnom sledi poziv vodoinstalateru. Blagovremenim reagovanjem dobijate uštedu vode, normalne cene komunalija, ali i radite na očuvanju ovog prirodnog resursa, što je takođe od velike važnosti.

Ukoliko dolazi do toga da voda curi u zidu, odnosno da je naprsla cev, to će se manifestovati vlagom, buđi na zidu kao i time da će zid u nekim delovima biti vlažan, odnosno da je mokar zid. Tada je već važno brzo reagovanje vodoinstalatera kako bi se sprečila veća šteta i veći troškovi saniranja nastalog problema. Mi Vam nudimo vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda, u svakom trenutku. Snimanje cevi kamerom je jedan od najboljih načina da proverite Vaš vodovodni sistem kako bi se otkrilo da li negde postoji pukotina na cevi ili drugo oštećenje.

Vodoinstalaterske usluge obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, za pravna i fizička lica. Profesionalni i kvalifikovani vodoinstalateri su Vam na raspolaganju u svako doba dana i noći, za redovne i hitne intervencije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah po pozivu. Koristimo najsavremeniju opremu i pružamo Vam vodoinstalaterske usluge po svetskim standardima. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button