Servis bojlera

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Ukoliko vam curi bojler, servis bojlera, montaža i zamena bojlera i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Vršimo servis bojlera svih modela i proizvođača.

Servis bojlera – Hitne intervencije

Servis bojleraPopravka bojlera na celoj teritoriji Beograda, dostupan u svakom trenutku, samo jednim pozivom. Ako se Vaš bojler pokvari ili ste primetili da su mu funkcije oslabljene, pozovite nas odmah i obavićemo njegovu popravku brzo i efikasno. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Na usluzi smo Vam u svako doba dana i noći, posebno kada su u pitanju hitne intervencije koje zahtevaju brz dolazak na adresu. Bojler je jedan od najvažnijih kućnih aparata u svakom domaćinstvu i kada dođe do njegovog kvara, neophodno je da se što pre izvrši njegov servis s obzirom na to da je topla voda potrebna u svakom trenutku, podjednako i u letnjem i u zimskom periodu.

Popravka bojlera je deo našeg svakodnevnog posla koji vršimo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Jedan od najčešćih kvarova se događa upravo na grejaču bojlera. Ukoliko oni oslabe, potrebno je da se obavi zamena grejača na bojleru i to je poželjno što pre jer neispravni grejači crpe mnogo više električne energije, samim tim Vam povećavaju i troškove za struju. Zamena termostata na bojleru je takođe nešto što vrlo često obavljamo jer je upravo ova komponenta bojlera takođe podložna kvarovima. Koristimo originalne delove za zamenu i vršimo servis bojlera svih modela i marki proizvođača koje se mogu naći na našem tržištu.

Servis bojlera obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Osim toga, možete nas angažovati i kada Vam je potrebna montaža bojlera, odnosno kačenje i skidanje bojlera sa zida. Koristimo najsavremeniju opremu i alat kako bismo Vam pružili uslugu najvišeg nivoa kvaliteta. Sve intervencije obavljaju profesionalni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Servis bojlera za Vaše privatne i poslovne objekte možete rezervisati u svim terminima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button