Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom vršimo za kanalizacione cevi svih profila i dužina. Snimanje cevi kamerom, snimanje vodovodnih cevi, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda u lociranju bilo kakve promene na kanalizacionim cevima, bilo da je u pitanju naprsnuće cevi ili njihovo zagušenje.

Snimanje cevi kamerom – Hitne intervencije

Snimanje cevi kameromSnimanje kanalizacije vršimo na celoj teritoriji Beograda. Nudimo Vam profesionalne vodoinstalaterske usluge za sve intervencije na Vašem kanalizacionom sistemu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete se konsultovati sa našim vodoinstalaterima u svakom trenutku, a takođe možete i rezervisati naše usluge. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Odabir vodoinstalatera je veoma važan, zbog toga mi u timu imamo samo najbolje, kvalifikovane vodoinstalatere sa višegodišnjim iskustvom. Problem curenja vode, zagušenja kanalizacije, pregrevanja bojlera, naprsle cevi i ostalog u Vašem domu rešavamo brzo i efikasno. Spisak kvarova može biti dug, ali je rešenje samo jedno, pouzdan i profesionalan tim vodoinstalatera koji Vam je na raspolaganju 24h u svim gradskim opštinama.

U zimskom periodu je problem pucanja kanalizacionih cevi češći, zbog čestog pada temperature, ali do pucanja će doći još lakše ukoliko su cevi već pretrpele neka oštećenja. Snimanje cevi kamerom je intervencija koju obavljamo kako bismo utvrdili stanje kanalizacionih cevi i da li postoji neka promena na njima koja može ukazivati na potencijalne probleme. Ukoliko se na snimku pokaže da je negde došlo do pukotine cevi, vodoinstalater će lako znati koju tačno cev treba zameniti. Ova intervencija se pokazala kao veoma pouzdana za detekciju curenja vode, kao i za detekciju naprsnuća na cevima. Koristimo kamere visoke rezolucije, koje dopiru do svih uglova cevi i detaljno prikazuju njihovo stanje. Snimanje cevi kamerom će najbolje pokazati pravo stanje cevovoda i na taj način ćete imati uvid u kvalitet kanalizacionih cevi u Vašem domu, poslovnom prostoru ili nekom drugom objektu. Sve se prati putem računara, a kamere mogu da se koriste na cevima svih profila.

Snimanje kanalizacije obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, za pravna i fizička lica. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Za sve vodoinstalaterske intervencije koristimo najsavremeniju opremu. Pružamo Vam vodoinstalaterske usluge po svetskim standardima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button