Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića se radi za vodokotliće svih modela i proizvođača. Ukoliko vam curi vodokotlić, popravka vodokotlića kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića takođe podrazumeva i popravku monobloka kao i popravku vodokotlića u zidu.

Popravka vodokotlića – Hitne intervencije

Popravka vodokotlićaVodokotlić je sanitarija koja je zbog svoje svakodnevne i česte upotrebe podložnija oštećenjima od ostalih sanitarija u kupatilu. Međutim, kada dođe do kvara, to ne mora nužno značiti da je potrebna zamena vodokotlića. Nekada je reč o sitnom problemu koji se vrlo lako može srediti, pa nema potrebe za kupovinom novog vodokotlića. Profesionalan vodoinstalater će doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku i utvrditi gde je tačno došlo do kvara. Za jako kratko vreme vršimo popravku vodokotlića i vraćamo funkcionalnost Vašem kupatilu. Svakako Vam ne preporučujemo da pokušavate sami da obavite popravku jer na taj način možete da izazovete mnogo veća oštećenja.

Popravka vodokotlića je intervencija koju svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Podešavanje nivoa vode u vodokotliću je još jedna od intervencija za koje nas možete angažovati. Plovak je taj koji se nalazi na površini vode i služi nam kao pokazatelj da li je neophodno regulisati njen nivo. Ako vodokotlić curi, to na mesečnom nivou može znatno da utiče i na Vaše troškove za vodu, pa nemojte zanemariti ukoliko primetite da je vodokotlić neispravan. Kada zvono vodokotlića ne radi dobro, verovatno je u pitanju loše dihtovanje, odnosno gumica od zvona ne dihtuje kako treba pa je potrebna njena zamena.

Vodoinstalater Beograd koristi originalne delove za sve modele vodokotlića koji se mogu naći na našem tržištu. Pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Iako popravka vodokotlića može delovati jednostavno, to u praksi i nije baš tako ukoliko bez ikakvog iskustva pokušate sami sa intervencijom. Mi Vam garantujemo profesionalnu, brzu i efikasnu popravku vodokotlića, samo nas pozovite. Angažovanjem našeg tima vodoinstalatera, dostupna Vam je popravka vodokotlića po napovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button