Curi vodokotlić

Kada curi vodokotlić može doći do prelivanja vode ili pak do problema sa ispirnom cevi. Ukoliko vam curi vodokotlić, popravka vodokotlića, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Pored popravke i saniranja curenja vode, takođe vršimo i montažu vodokotlića, odnosno njegovu zamenu.

Curi vodokotlić – Hitne intervencije

Curi vodokotlićIako problem sa vodokotlićem nikada ne može biti ozbiljan i nerešiv, svakako Vas može iritirati i želećete da se njegova popravka obavi što pre. Mi Vam nudimo brzu i profesionalnu popravku vodokotlića na celoj teritoriji Beograda, u svakom trenutku. Iako se vodokotlić sastoji od samo nekoliko delova, sve te komponente čine da on svoju funkciju obavlja bez ikakvih problema, međutim, ako samo jedan od tih delova zakaže u radu, to se odražava na celo kazanče. Kada vodokotlić curi, na nedeljnom nivou neće toliko biti primetan gubitak vode, međutim, na mesečnom nivou možete dobiti i te kako veću potrošnju, samim tim i račune za vodu, pa je uvek bolje reagovati na vreme pozivanjem vodoinstalatera.

Popravku vodokotlića obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Ako vodokotlić curi, to znači da je verovatno neispravan plovak i da dolazi do prelivanja vode. Ukoliko se ne može popraviti plovak, može se lako obaviti njegova zamena i nećete imati daljih problema prilikom upotrebe. Neispravan plovak vodokotlića je zapravo jedan od jednostavnijih kvarova, ali ukoliko se za tu intervenciju pobrine iskusno i stručno lice. Neprofesionalnim rukovanjem se može samo napraviti veće oštećenje vodokotlića, a to sigurno ne želite, kao i dodatne troškove koje niste imali u planu. Mi Vam nudimo pouzdanu i profesionalnu popravku vodokotlića, a uvek nas možete angažovati i za sve ostale vodoinstalaterske intervencije. Kupovina novog vodokotlića se vrši tek onda kada je trenutni u potpunosti dotrajao i njegova popravka nije moguća. Uz kvalitetan servis vodokotlića, možete mu produžiti radni vek i duže od predviđenog.

Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku odmah nakon poziva. Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, posebno kada su u pitanju hitne intervencije. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button