Curi bojler

Ukoliko primetite da curi bojler, pozovite nas i brzo dolazimo na vašu adresu. Kada curi bojler, to je znak da je došlo do problema sa grejačem bojlera a takođe može da se desi i da procuri kazan. Na raspolaganju smo vam sedam dana u nedelji za servis bojlera i za svako curenje vode u prostoru.

Curi bojler – Hitne intervencije

Curi bojlerBojler mora biti apsolutno ispravan kako biste ga bezbedno koristili. Ukoliko bojler curi, odnosno vidite da iz njega kaplje voda, odmah nas kontaktirajte jer kada je bojler u pitanju, ništa ne treba shvatati olako. Svi vrlo dobro znaju za ono čuveno da bojler treba isključivati prilikom tuširanja, ali se na našu žalost ne pridržavaju svi toga. Ukoliko bojler nije ispravan, u ovom slučaju curi bojler ili osećate dok perete ruke da Vas opeče struja kroz vodu, ne odlažite taj poziv vodoinstalatera već odmah reagujte. Mi Vam nudimo profesionalne vodoinstalaterske usluge, gde je između ostalog deo ponude i servis bojlera.

Dolaskom na Vašu adresu odmah vršimo detaljne analize šta bi moglo da bude kvar. Uglavnom to bude do grejača pa je potrebno da se izvrši zamena grejača na bojleru ili je potrebna zamena termostata koji takođe ima važnu ulogu u radu bojlera. Ne ignorišite to kada voda curi iz bojlera već ga isključite i pozovite vodoinstalatera. Mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite na celoj teritoriji Beograda. Sve što treba da znate je da donesete pametan odabir vodoinstalatera, a on će se dalje pobrinuti za servis bojlera i zamenu originalnih delova, naravno ukoliko ima potrebe za tim.

Ovakvi kvarovi nisu neobični kod bojlera, ali je važno da se oni popravljaju što pre jer tako možete i produžiti radni vek ovog komada bele tehnike.

Popravka bojlera po najpovoljnijim cenama u Beogradu je ono što dobijate između ostalog, pozivanjem naših telefonskih servisa. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Koristimo najsavremeniju opremu i vršimo servis svih modela bojlera koji se mogu naći na našem tržištu. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, neki vodoinstalaterski kvar ili slično, obratite se nama. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button