Zamena slavine

Zamena slavine je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Ukoliko vam curi slavina, zamena slavine, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine takođe podrazumeva i zamenu baterije kao i njihovu popravku.

Zamena slavine – Hitne intervencije

Zamena slavineZamena slavine naizgled može delovati kao jednostavna intervencija, ali samo ako je obavlja stručno lice. Klijenti se nekada odluče da sami pokušaju sa zamenom, međutim gotovo uvek se završi tako što mi odemo na njihovu adresu i pobrinemo se za problem. Neprofesionalnim rukovanjem može da se stvori veća šteta, a samim tim i veći troškovi koje biste izbegli da ste se odmah obratili profesionalnom licu. Mi smo Vam na raspolaganju za sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda u svako doba. Gde god da se nalazite, garantujemo Vam brz dolazak na adresu, ali i brzu, efikasnu uslugu, o kakvoj god intervenciji da je reč.

Zamena slavine je još samo jedna od intervencija koje obavljamo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Danas se na tržištu može naći zaista veliki izbor slavina, pa ukoliko ne možete da se odlučite za odgovarajući model, uvek se možete konsultovati sa nama. Kada curi voda iz slavine, čak i nakon što ste je zatvorili, to je pokazatelj da je došlo do nekog problema. To može biti gumica slavine, odnosno problem u navoju, ali svakako ništa što mi ne možemo da rešimo. Iako Vam ne deluje tako, ali kada voda kaplje iz slavine, ako ignorišete problem, računi za vodu na mesečnom nivou će se sigurno makar malo povećati. Pored ekološke svesti, racionalno trošenje vode svakako donosi dobit i Vašem kućnom budžetu, pa ukoliko imate problem neispravne slavine, pozovite nas.

Zamena slavine se obavlja za jako kratko vreme, a kod nas ovu intervenciju dobijate po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem roku i na raspolaganju smo Vam za sve sitne i krupne vodoinstalaterske intervencije. Takođe nas u svako doba dana i noći možete pozvati kada su u pitanju hitne intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button