Curi ventil

Ukoliko vam curi ventil u kupatilu, pozovite nas u brzo dolazimo na vašu adresu. Kada curi ventil može doći do velikih problema ako se ne reaguje na vreme. Rešavamo svako curenje vode, sedam dana u nedelji, za sva fizička i pravna lica. Pored zamene ventila za vodu, možete nas pozvati ukoliko vam curi bojler, curi slavina ili curi vodokotlić.

Curi ventil – Hitne intervencije

Curi ventilAko imate problema sa ventilima, u smislu da ventil curi ili ga je zahvatila korozija pa se teško odvija, odnosno zavija, kao i da se nataložio kamenac, kontaktirajte nas. Neispravan ventil može da Vam zada mnogo više problema nego što ste mislili, a kada je ventil za vodu apsolutno ispravan, nemate razloga za brigu ukoliko dođe do curenja vode iz vodovodnih cevi ili loma slavine. S obzirom na veliku ulogu koju ventili za vodu imaju u vodovodnom sistemu, ne treba ignorisati nijednu promenu koja se na njima može javiti. Ukoliko ste primetili da se oko ventila za vodu stvara vlaga ili da se nalaze kapljice vode, pozovite nas kako bismo obavili njegovu zamenu.

Zamena ventila za vodu je jednostavna intervencija i vrši se onda kada ventil curi ili je toliko zaptio da je nemoguće zavijati ga ili odvijati. U situaciji kada cev pukne, zavijanjem ventila se sprečava dalji protok vode, odnosno smanjuje mogućnost od poplave u stanu. Ukoliko niste sigurni u ispravnost venitla za vodu u Vašem domu ili poslovnom prostoru, mi ćemo obaviti njihovu proveru i ukoliko je potrebno zamenu spornih ventila. Ventili za vodu se nalaze na veš mašini, bojleru, slavini, a mogu biti i u zidu kupatila. Glavni ventil za vodu služi da u potpunosti zaustavi dotok vode, što je dobro znati ukoliko dođe do prskanja vode u mlazevima usled nekog kvara ili oštećenja.

Ako curi ventil, mi smo tu da obavimo njegovu zamenu, brzo i efikasno. Kod nas je moguća zamena ventila za vodu po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Koristimo najsavremeniju opremu i originalne delove za svaku intervenciju. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Sve regularne popravke i hitne intervencije vrše kvalifikovani vodoinstalateri koji su Vam na raspolaganju u svako doba dana i noći. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button