Curi slavina

Ukoliko vam curi slavina i potrebna vam je zamena slavine, na raspolaganju smo vam sedam dana u nedelji. Kada curi slavina znači da je došlo propadanja gumice ili virble ventila u slavini. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo dolazimo na vašu adresu da zaustavimo curenje vode.

Curi slavina – Hitne intervencije

Curi slavinaKada curi slavina uglavnom se problem zanemaruje do momenta kada to curenje vode postaje sve veće i gde je neophodna zamena slavine. Svakako ne pokušavajte sami da izvršite zamenu jer ukoliko nemate dovoljno iskustva, može doći do ispadanja slavine, a samim tim i jakog pritiska vode koja će naneti štetu u Vašoj prostoriji. Ako slavina curi, pozovite nas i pobrinućemo se za brzo i efikasno rešenje. Tu smo da Vam pružimo sve vodoinstalaterske usluge, na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Za nas ne postoje sitne i krupne intervencije, mi obavljamo apsolutno sve popravke sa podjednako detaljnim i temeljnim pristupom.

Profesionalan tim vodoinstalatera je tu za Vas u svakom trenutku, kada curi slavina i kada je zapušen umivaonik, kao i sve druge probleme koji mogu da se jave u svakom vodovodnom sistemu. Voda koja curi iz slavine pre svega doprinosi osećaju nelagodnosti i iritacije usled zvuka gde voda kaplje, odnosno gde voda curi, pa klijenti najčešće žele toga da se reše što pre. Zamena slavine je deo svakodnevne intervencije, tako da nas možete kontaktirati u svakom trenutku, a mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Prepustite nam sve kvarove i bićete više nego zadovoljni našim radom. Pre svega, vršimo proveru svih slavina u Vašem domu ili poslovnom prostoru, naravno ako Vi to poželite. Takođe tek nakon što se uverimo da je intervencija obavljena kako treba, napuštamo Vaš prostor koji iza sebe ostavljamo urednim i čistim.

Sve vodoinstalaterske usluge obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Koristimo najsavremeniju opremi i dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Podjednako obavljamo sve regularne i hitne intervencije u Beogradu. Vršimo izvođenje vodoinstalaterskih radova i poštujemo date rokove za završetak istih. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika. Ne dozvolite da Vam curi vreme ako curi slavina, pozovite nas i brz dolazak na adresu je zagarantovan, kao i brza usluga

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button