Snimanje cevi termalnom kamerom

Snimanje cevi termalnom kamerom se koristi kada dođe do pucanja vodovodne cevi. Snimanje cevi termalnom kamerom lokalizuje kvar na vodovodnoj cevi u zidu tako da se ne mora bušiti veliki deo zida da bi se došlo do naprsle cevi. Za snimanje cevi termalnom kamerom, zamena vodovodnih cevi u zidu, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi termalnom kamerom – Hitne intervencije

Snimanje cevi termalnom kameromKada želite profesionalnu uslugu koju obavljaju profesionalni vodoinstalateri koristeći profesionalnu opremu, obratite se nama. Veoma nam je važan kvalitet intervencije i zbog toga Vama pružamo usluge po svetskim standardima. Zahvaljujući odličnim ocenama zadovoljnih klijenata, ostvarili smo zavidnu poziciju u samom vrhu kada su u pitanju vodoinstalaterske intervencije u Beogradu. Upravo zbog toga s podjednakom pažnjom rešavamo svaki kvar u Vašem domaćinstvu, poslovnom prostoru i objektima druge namene gde god Vam mogu zatrebati naše usluge. Detaljan i temeljan pristup je ono što dobijate, kao i brzu, efikasnu uslugu u svako doba dana koju obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri iz našeg tima vodoinstalatera.

Snimanje cevi termalnom kamerom na celoj teritoriji Beograda je još jedna od intervencija koju gotovo svakodnevno obavljamo. Ovo je najbolji način za otkrivanje gde dolazi do curenja vode ukoliko voda curi u zidu, a takođe će se pokazati i sva druga oštećenja ukoliko postoje. Snimanje cevi se generalno vrši onda kada ste primetili da je mokar zid, odnosno da se javljaju tragovi vlage ili buđi na njemu. Ako je cevovod u Vašoj zgradi star i bez redovnog održavanja, onda je više nego poželjno da na ovaj način obavite njegovu proveru. Snimanje cevi kamerom se obavlja upravo termalnim kamerama visokog kvaliteta i rezolucije. Ovaj princip rada se pokazao kao veoma delotvoran jer će se prikazati i najmanje naprsnuće na cevi koje se drugačije ne bi nikako moglo uočiti.

Snimanje cevi kamerom vršimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, za pravna i fizička lica. Osim ove usluge, možete nas angažovati za apsolutno sve vodoinstalaterske intervencije, kao što su servis bojlera, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine i drugo. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine, posebno kada su u pitanju hitne intervencije. Radimo i za vreme praznika.

HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije podrazumevaju brz dolazak na adresu i brzo rešavanje vodoinstalaterskih problema. U hitne intervencije ubrajamo sve probleme koji se moraju odmah rešiti. U hitne intervencije spadaju svako curenje  vode, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena slavine, zamena vodovodnih cevi u zidu, snimanje cevi kamerom kao i snimanje vodovodnih cevi

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Hitne intervencije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button